Acer

Aspire V Nitro

Създаден да вълнува



Иновативен дизайн

Черната версия на моделите Aspire V Nitro разполага с вълнуваща червена
светодиодна лента, която е централна точка на драматичени стилен дизайн.
Ще зарадва очите и ще вдъхнови творчеството ви.
Невероятната външност е в унисон с цялостния вид на V Nitro.

Невероятна производителност

Справяйте се с лекота и с проектите с най-високи изисквания за редактиране на
видео и филми благодарение на превъзходен хардуер като процесор Intel® със
стандартно напрежение, видеокарта NVIDIA® GeForce и DDR4 памет2.
Революционното SSD устройство (NVMe PCIe)2 ускорява
скоростта на запис до четири пъти3.







Мощността на Thunderbolt™ 3

Портът Thunderbolt™ 3 на този лаптоп осигурява невероятно бързи скорости за данни (8 пъти по-бързо от USB 3.0) и може да се използва за USB, DisplayPort и PCI-E връзки. Позволява ви да предавате поточно видео в 4K разделителна способност на до два 4K монитора. Можете да използвате този порт, за да зареждате своя лаптоп и за зареждане на всяко едно свързано устройство.




Изключително бърз безжичен интернет

Изключително бързите безжични технологии 802.11ac и Multi-User MIMO на този лаптоп работят заедно, за да увеличат максимално вашата интернет скорост. Технологията MU-MIMO генерира насочен сигнал, за да сведе до минимум претоварването, когато споделяте MU-MIMO рутери с други устройства. За да се насладите на два пъти по-бърза безжична мрежа в сравнение с обикновената технология MIMO..




Отлично охлаждане

Технологията DustDefender на Acer ограничава натрупването на прах, за да удължи живота на лаптопа. Високотехнологичната охлаждаща система с два вентилатора разполага е с изключително тънки (0,1 mm) метални перки, които са проектирани да се огъват като крила на самолет за значително увеличаване на въздушния поток. Същевременно с това понижават съпротивлението и шума от вентилатора.









Илюстрация: Сабин Бойкинов

Спиращи дъха детайли

Изберете между 17" и 15" размер на дисплея, включително опция за 4K Ultra HD, която
осигурява четири пъти по-голяма яснота и резолюция от Full HD. Технологията ColorBlast
на Acer ви осигурява 100% Adobe RGB (два пъти повече цветове в сравнение със
средностатистическия лаптоп) за превъзходни цветове, които са изключително близки
до оригиналното изображение.

3D камера и сканиране

Това устройство се доставя с допълнителна RealSense™ 3D камера от Intel®1, която разкрива един напълно нов свят на 3D сканиране и управление с жестове. Влезте в системата като просто покажете лицето си, сканирайте предмети в 3D и управлявайте игри и функции само движейки ръцете си пред устройството!

Aspire V Nitro

е подходящ за:

ДИЗАЙН

Чудесното цветопредаване, дисплея с опция 4K Ultra HD, в комбинация с доброто охлаждане и мощната конфигурация правят този ноутбук страхотен избор за дизайнери.

ПРОЕКТИРАНЕ И 3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Мощната конфигурация на Aspire V Nitro дава свободата на работещите в областта на архитектурната визуализация и проектирането да постигат страхотни резултати дори и със софтуерните пакети, изискващи най- много изчислителни ресурси.

ГЕЙМИНГ

Супер охлаждане, перфектно цветопредаване и мощен хардуер. Мечтата на всеки, запален по гейминга. Aspire V Nitro има и 3D 1080р камера, с която може да си направите 3D сканиране на лицето, а също така да усетите едно съвсем различно преживяване при игрите.

Ревю на Aspire V Nitro в SmartNews

„Aspire V17 Nitro Black Edition е доста примамливо предложение, най-вече поради факта, че предлага приятна визия, чудесен дисплей и мощен хардуер. Продуктът на Aspire би бил подходящ за дизайнери, заради чудесното цветопредаване, а и за геймърите.“




Цени, започващи от 1449* лева
*Цената зависи от конфигурацията

Купи от:

Adres


Jar


laptop


ozone


Speedcomputers


Speedcomputers


Technopolis


x
Купи
Купи