Acer Aspire S13 #keepasking

Aspire S 13
ПОЖЕЛАЙТЕ
ПО-ТЪНЪК КОРПУС
С ПОВЕЧЕ ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Aspire S13
Acer Aspire Nitro

Тънък и преносим

Със своите 14.58 мм (0,57 инча) Aspire S 13 е един от най-тънките 13-инчови нотбуци в своя клас – с вид на красив тънък бележник той е супер лесен за пренасяне.

Acer Aspire Nitro

Дързък и красив

Съчетанието от излят по специална технология капак, оформените като диамант ръбове и металните панти са непретенциозни, но изчистени и красиви.

Acer Aspire Nitro

Дълга работа на батерията

Не се притеснявайте, ако нямате контакти наблизо. С до 13 часа1 работа на батерията Aspire S 13 ще ви осигури пълен ден за работа и дори още повече.

Acer Aspire Nitro

По-бързи данни, лесно зареждане

USB 3.1 тип C портът поддържа ултрабързо прехвърляне на данни, а USB 3.0 портът може да зарежда устройствата ви, дори когато нотбукът е изключен.

Acer Aspire Nitro

До 3 пъти по-бързо безжично свързване

Възползвайте се от 3 пъти по-бързото безжично свързване с 2x2 MU-MIMO (Multi-user MIMO)2. Стриймване, сваляне и споделяне на любимото ви съдържание.

Acer Aspire Nitro

Страхотна гледка

Благодарение на Full HD3 резолюцията и IPS технологията, 13-инчовият LED екран на Aspire S 13 е с ярка и жива картина от почти всеки ъгъл.

Acer Aspire Nitro

По-интуитивен

Ежедневните задачи са по-лесни с многото чудесни функции, между които Precision Touchpad, сензорен екран 3, Windows 10 с гласовия асистент Кортана, и разговори по Skype с Business Certification.

Acer Aspire Nitro

Кинематографичен звук и удобно гледане

Потопете се в качествено звучене с Dolby® Audio съраунд звук и по-приятно гледане с BluelightShield™ – софтуер, който филтрира дразнещата синя светлина от екрана.

Цени, започващи от 1949* лева
*Цената зависи от конфигурациятаКупи от:

Adres


Fly


Jar


laptop


PCstore


Speedcomputers


Купи
Купи